keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Hetki ennen hunajansyöntiäHappaminkaan vuodenaikapessimisti ei voi enää väittää, ettei kevät olisi ihan tässä, kulman takana.
Minulla nämä vuodenajat ovat herkästi aikaansa edellä, olen viettänyt kevättä jo monta viikkoa.
Eilen kyllä meinasi usko kevääseen mennä, ja helmikuu, pitkä, harmaa pötkö joutaa menemään nyt.

Nalle Puh tiesi että vaikka hunajan syöminen on ihanaa, niin hetki ennen juuri sitä hetkeä on vielä ihanampi.
Minusta sama pätee kevääseen, ja juuri nyt on se hetki.

9 kommenttia:

 1. Juuri niin. Maaliskuu on paras kuukausi: valo voittaa ja kaikki ihana on edessäpäin.

  VastaaPoista
 2. No kyllä <3 Tintti laulaa ponnekkasti. Kadut ovat kaupungissa sulat ja räystäät tippuvat. Tuo G.S. puoti tuossa alakuvassa on juuri myös avattu Lontoon Govent Gardeniin. Helsingistä kuulemma etsitään sopivia tiloja... hetki on senkin suhteen pian. Ne ovat ihanan värikkäitä ja esteettisiä paikkoja. Mistä kuva sitten lieneekään...

  VastaaPoista
 3. Ina
  Hiukan protestoin: paras kuukausi minusta on toukokuu tai elokuu, mutta maaliskuu on omalla tavallaan ihana sekin. En siis ole ihan samaa mieltä Nalle Puhinkaan kanssa.

  Rouva Kameleontti
  Tunnistit puodin! En tiennytkään, että ovat tulossa myös Suomeen. Ihan kiva, vaikka toisaalti suhtaudun epäröiden GS:n laatuun. Osa on osoittautunut hyväksi, osa valitettavasti ei.
  Tämä kuva on muuten Stora Nygatanin myymälästä.

  VastaaPoista
 4. Herkullisia kuvia! Minulla on hortensian kaipuu. Hiihtolomalla Suomessa kuolasin niitä kaupoissa, mutta täältä niitä on vaikea löytää. Yhden paikan tiedän missä niitä voisi olla, mutta sinne pitää mennä autolla, ja kun en itse aja, pitää jaksaa odottaa ensi viikkoon, että mies kuskaa. Tulppaaneja onneksi nykyään on saatavilla paremmin, aikaisemmin niitäkin oli vaikea löytää tai sitten ne olivat älyttömän kalliita.

  Joo, ja on ihanaa kun kevät tulee. Viisas tuo Nalle Puh.

  VastaaPoista
 5. Hunajaista onkin, kun pääsee kauniiseen kauppaan paikan päälle hiplaamaan ja sovittamaan. Postimyynti tuo tullessaan paljon sellaista mikä lähtee takaisin eikä tyydytä. Tämän talven suosikkini olivat ohuet huovutetut villaliivihameet. Ensi syksyllekin on tulossa huovutettu suora mekko, terrakotta:)
  Oletko käynyt Tukholman ulkopuolella olevassa varastomyynnissä? Se on myös silmäähivelevän kaunis, vaikka onkin varasto. Hinnat ovat edulliset. Olen hankkinut sieltä kutinsa pitäviä trikoomekkoja ja silkkijuttuja.

  VastaaPoista
 6. Jaana
  Minulta puuttuu hortensiapeukalo vaikka muuten pärjäänkin kukkien kanssa. Osuin kerran Kööpenhaminaan parhaaseen hortensia-aikaan, tuntui kuin koko kaupunki olisi ollut täynnä niitä, ja sen jälkeen olen himoinnut niitä, mutta saanut ne hengiltä aina hyvin nopeasti. Nytkin tekisi mieli, mutta en taida enää uskaltaa.

  Rouva Kameleontti
  En ole käynyt varastomyynnissä, en edes tiennyt sen olemassaolosta.
  Oma suosikkini GS:n vaatteista on pari vuotta vanha musta maiharini. Tykkään myös GS:n eko-puuvillaisista t-paidoista. Minulla on niitä useampia, ja jopa mustat pitävät värinsä ja ryhtinsä pesusta pesuun.

  VastaaPoista
 7. Kevättä on ulkona päivä päivältä enemmän. Selvä kevään tuoksu väreilee ilmassa. Nautin.

  VastaaPoista
 8. Arleena
  Minäkin nautin siitä, että kevät todella jo tuoksuu, mutta en ymmärrä mikä se tuoksu on.

  VastaaPoista