torstai 5. elokuuta 2010

Aamuisin olen robottiSama aamujugurtti, maitokahvi samasta suuresta, valkoisesta kupista,
sama tuoli, aamulehdet samassa järjestyksessä.

Päivällä on toisin. Yritän häiritä itseäni, rikkoa rutiinit, hämmästyä, hapsottaa.
Etsin uusia tapoja eksyä.

Aamulla taas olen aamunverran robotti.

4 kommenttia:

 1. Hei tulin kurkistamaan kuka olet Pirkko.Olen itsekin miettinyt tuota samaa: kaksi paahtoleipää aprikoosihillolla ,kahvikanelilla,en puhu, istun omassa:)( jopa yhden tyttären poikaystävä tietää että se on vain minun aamulla) tuolissa,niin mukava ja sosiaalinen kuin olenkin -aamulla "robotti".Kiitos kun olet käynyt kylässä.Minäkin löysin tänne.Onnea Raitapaidallesi.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Maria! Löydettyäni blogisi luin sitä aika kauas taaksepäinkin. Elin hetken mukanasi niissä kipeissä hetkissä, joista kerroit. Toivottavasti kaikki nyt jo parempaan päin! Voimia!

  VastaaPoista
 3. Hei Pirkko, Kirjoitan heti etten unohda niin kukan nimi suomeksi lankaköynnös :) Loman jälkeen ei ainakaan selviä ilman että aamut menisi robotin lailla. Minulla riippuu ihan virkeys tasosta. Jos olen väsynyt niin teen rutiinilla ja jos virkeä niin voin keksiä ihan mitä vain aamuisin :)) Arjen eksyminen on ihanaa tutkailua löytää uusia tapoja.
  Mukavaa torstai iltaa sinulle.

  VastaaPoista
 4. Kiitos tiedosta Marie Elisabeth! Nyt on helpompi kysellä kukkakaupoista, kun tietää nimen.
  Minulla on kerran ollutkin tuo sama, mutta sain sen valitettavan nopeasti hengiltä. Taitavat olla aika kinkkisiä, mutta kauniita.

  VastaaPoista