keskiviikko 5. syyskuuta 2012

HeijasteluohjeitaKauppalehden oheislehti Optio opettaa miten sienimetsään kannattaa varustautua.
Kuvakooste esittelee mm. Chanelin mokkapintaiset kumisaappaat, hinta 390 €. Metsään tarvitaan myös Louis Vuittonin 660 € maksava sateenvarjo sekä Yves Saint Laurentin takki, hinta 2 990 €.
Ettäs tiedätte.
Eikä kyse näytä olevan huumorista.

Toivun hetkeksi. Vain hetkeksi, sillä seuraavaksi saan käteeni viimetorstaisen Kauppalehden.
Eräs otsikoista valistaa: Investoi itseesi niin muut investoivat sinuun.
Lainaan tekstiä: Emme me ihmiset ole mitään makkaroita. Meillä on lupa erottua muista ja antaa pukeutumisen heijastella persoonaamme.
Artikkeli antaa heijasteluohjeita.
Kuvateksti kertoo heijastelun hinnan: Miesten krokotiilinnahkaiset loaferit, 3 570 €, krokotiilinnahkainen laukku 19 845 € jne.

Miksikö luen Kauppalehteä? Niin, miksi?

5 kommenttia:

 1. Ai että ei ollut huumoria? Minulla on varmaan kieroutunut huumorintaju, mutta nauroin ääneen noille sienimetsän varusteille. En ilmiselvästi kuulu kauppalehden kohderyhmään.

  Minusta ihmiset, jotka tuohon retkuun menevät ovat jotenkin säälittäviä. Ja sitten on vielä se porukka, jolla ei ole varaa moiseen ekstravaganssiin, mutta jotka ostavat noiden himottujen tuotteiden jäljennöksiä.

  VastaaPoista
 2. Voi itku, tulipa sienille hintaa! Ei kai sitten nopita kuteita voikkaan käyttää kuin sienimetsällä. Tulipa mieleen, kun yksi tyttö pyysi toista kaverikseen sienimetsään johon tuttava sanoi ettei hänellä ole sellaisia vaatteita joilla voi sienimetsään mennä ja se kysyjä sitten tuumasi ettei hänellä muuta olekkaan kuin sienimetsä vaatteita. Olikohan sitten tuollaisia desing kamppeita?

  VastaaPoista
 3. Ina
  Säälittävintä ehkä se, että tuohon retkahtaneet ehkä ostavat kalliilla sitä, mitä rahalla ei saa.

  Mummeli
  Minulta on sienimetsäkin hukassa, mutta uudet kumisaappaat aijon hankkia. En kuitenkaan mokkaisia.

  VastaaPoista
 4. Sairasta, (nolottovaa nousukasmaista pintaliitoa) jos omasta itsetunnosta tai omanarvontunnosta on valmis pulittamaan noin kauheita summia. On ilo ja nautinto pukeutua hyvin, tilanteen mielensä ja kukkaronsa mukaan - se riittää.

  VastaaPoista
 5. Rita
  Niin, mistäköhän tuossa oikeasti maksetaan, ja löytyykö maksajia?

  VastaaPoista